vijesti

Pozdravimo domaći kruh!

Priprema domaćeg kruha tako je jednostavna, kad god želite i kako god želite, i ima mnoštvo prednosti! Ako odaberete organski kruh, istovremeno ćete počastiti svoje okusne pupoljke i okoliš!

Točno znam što je u mom domaćem kruhu!

Jedna od glavnih prednosti domaćeg kruha jest to što znate sve sastojke. Ako je to moguće, koristite organsko brašno i kvasac i poigrajte se različitim receptima. Umjesto da posegnete za štrucom kruha zamotanom u plastiku kakve su dostupne u supermarketima, počastite se vlastitim organskim kruhom, izrađenim s ljubavlju, koji vas čeka za doručak. Ako odaberete organske sastojke, svaki dan dobit ćete dozu vitamina i minerala bez kemikalija i pesticida.

Za još više zabave tijekom pripreme kruha, uključite čitavu obitelj! Djeci dajte mogućnost da sami odrede vrstu kruha na način da odaberu omiljeni recept. Ako redovito pripremate male količine, u kući ćete uvijek imati svježi domaći kruh. Osim toga, nakon što steknete naviku redovitog pečenja vlastitog kruha, primijetit ćete koliko štedite! Tako zaista koristite kruh!

481365649-300x200