vijesti

Vaš dnevni doručak

Bread-infography

Za dobar početak dana u svoj doručak uvedite kruh!

Za pravilan početak dana ne postoji ništa bolje od doručka uz topli svježi kruh  i dovoljno vremena za uživanje u svakom zalogaju. Kruh je pun vitamina, vlakana, ugljikohidrata, bjelančevina i minerala te čini savršeni izbor za čitavu obitelj. Različite zemlje imaju različita poimanja ove namirnice jednostavne za pripremu.

Sve vrste kruha, kako vi to želite.

Kruh se diljem svijeta pojavljuje u gotovo beskonačnom broju oblika. Od indijskog naana do francuskog baguettea, uz neizbježan bijeli kruh, možete uživati u različitoj vrsti kruha za svaki obrok, uključujući doručak. Neovisno o tome volite li više hrskavu šnitu kruha iz tostera, ili komad mekanog francuza s maslacem i marmeladom, kruh je najbolji saveznik za dobar početak dana uz osmijeh na licu.
Također možete birati iz mnoštva okusa.

Ako volite narezani kruh, sad možete uživati u kruhu sa sjemenkama, od  integralnog brašna  ili bez korice! Zašto ne biste sami ispekli kruh? Počastite se pekačem za kruh i moći ćete isprobati mnoštvo recepata za kruh i pripremati doručak tako da večer prije ispečete štrucu kruha. Možete odabrati sastojke, težinu i hrskavost korice; sve ovisi o vama!

Nema ništa bolje od okusa svježeg francuskog kruha ili tople štruce kruha vikendom, stoga barem jednom tjedno otiđite u omiljenu pekaru i uživajte u svježem kruhu ravno iz peći. Na taj ćete način moći iskušati različite vrste kruha i uživati u trenutku potpunog zadovoljstva.

Za više informacija o kruhu pogledajte naš korisni grafikon od kojeg navire voda na usta.

Kako biste u potpunosti uživali u jutarnjem kruhu, uz njega pripremite topli napitak iz aparata za kavu ili kuhala vode prema vašim potrebama.

Otkrijte sve o hrskavom životu!

INFO-PAIN-BIS-232x300